NAŠE USLUGE

Istraživanja govore da je rast na tržištu malih izdanja oko 25% godišnje i time ujedno i najbrže rastući segment na tržištu štamparskih usluga. U Srbiji danas postoji sve veći broj zahteva za malim tiražima knjiga, prospekata, kataloga, kolor brošura, probnih otisaka, postera i plakata.

Štamparija Topolino

Priprema za štampu i grafički dizajn

Priprema za štampu predstavlja prvu fazu izrade grafičkog proizvoda.
Grafički dizajn podrazumeva kombinovanje ilustracije, fotografije, boja, simbola i teksta kojima vizuelno komuniciramo sa ciljnim grupama potrošača ili korisnicima usluga. Na ovaj način, vizuelnom komunikacijom, na vrlo efektan način se prenose poruke, a u svrhu reklamiranja, informisanja, uveravanja...

VIŠE INFORMACIJA
Štamparija Topolino

Ofset štampa

Ofset štampa je najrasprostranjenija vrsta štampe u svetu.
Ova tehnologija omogućava štampu na svim vrstama papira od najmanje do najveće gramature. Pogodna je za srednje i veće tiraže, a moguće je štampati jednu, dve, tri ili četiri boje u jednom prolazu papira kroz mašinu. Tačnost, brzina kao i poseban kolorit, nezamenjivi su u produkcionoj štampi, a sve to imamo u našoj ponudi!

VIŠE INFORMACIJA
Štamparija Topolino

Digitalna štampa

Digitalna štampa ima sposobnost da uz poznate prednosti ostvari vrhunski kvalitet otiska.
Celokupan reklamni materijal u digitalnoj tehnici može da se uradi u minimalnom tiražu od samo jednog primerka! Najveći format je 330X448 mm. Ova vrsta štampe omogućuje veću dizajnersku kreativnost i brzinu, tako da Vaš reklamni materijal možete dobiti već posle nekoliko sati, mislite o tome!

VIŠE INFORMACIJA
Štamparija Topolino

Dorada

Knjigovezačka dorada (ili grafička dorada), odnosno knjigovezačke usluge su sve one operacije i tehnike koje su neophodne za formiranje gotovog grafičkog proizvoda.
To je završna faza u kojoj proizvod dobija svoj konačan izgled i oblik prikladan za upotrebu. Naglašavanje određenih elemenata dizajna grafičkim doradama sve su poboljšanja koja se mogu izraditi na odštampanom proizvodu. Ovi detalji su efikasni samo kada pomažu u pojačavanju ukupnog koncepta ali neće poboljšati delo koje ima slab koncept i izradu, onda će samo povećati cenu njegove izrade.

VIŠE INFORMACIJA